VOLIMO GA I TAKVOG

Barbara Kolar: Moj dekolte ima skromne resurse

Bionic
Reading

Barbara Kolar ne žali se zbog toga što je u medijima više zbog dekoltea nego voditeljskog posla, tek se pomalo čudi, jer smatra da su u pitanju ipak 'skromni resursi'

U prvoj epizodi showa Ples sa zvijezdama nešto malo je bilo riječi o plesu, malo više o nogama Vanesse Radman i ponajviše o dekolteu Barbare Kolar. Naša voditeljica tvrdi da se s vremenom navikla na naslovnice ispunjene njenim dekolteom.

'Možda bi me zasmetalo da se to dogodilo prvi put, ali tijekom godina mog života u medijima se o tim temama ionako češće pisalo nego o poslu koji radim, pa sam se već navikla. Osim toga, kako sam uvijek bila pomalo intelektualni snob i prepametna na vlastitu štetu, svojedobno sam odlučila pokrenuti projekt glupa plavuša', izjavila je Barbara za Slobodnu Dalmaciju

'To bi otprilike značilo', dodaje Barbara, 'pokušati ništa ne shvaćati preozbiljno i samo se smješkati. Pa kad pišu o stražnjici i haljinama, ja se pokušam uvjeriti da je svijet postao površan, da to moram razumjeti, a da o poslu nitko ne piše jer se podrazumijeva da je dobro odrađen'.

Za razliku od medija koji su na sva zvona pohvalili njen dekolte, Barbara smatra da je stvar pomalo 'napuhana': 'U pitanju su najblaže rečeno − skromni resursi.' Svejedno kako Barbara gleda na to, mediji i gledatelji su, čini se, zadovoljni ponuđenim.