NAJBOLJI RADIJSKI GLAS

Barbara Kolar: 'Kada je okruženje motivirajuće onda je i lakše izvući osmijeh na lice'

13.02.2024 u 14:05

Bionic
Reading

Ovogodišnja dobitnica nagrade Zlatni studio u kategoriji za najbolji radijski glas je Barbara Kolar, a godine posvećene radu dobile su još jedno priznanje

Barbara Kolar voditeljica je koju pratimo i na televiziji i na radiju, a njezin glas malotko ne bi uspio prepoznati. Upravo je zbog glasa ove godine i osvojila nagradu Zlatni studio u kategoriji za najbolji radijski glas. Popularna voditeljica već dvije godine radi na relativno mladoj radijskoj stanici, a emisija Top Day okupila je veliki broj vjernih slušatelja koji radni dan više ne mogu zamisliti bez njenog glasa, istančanog smisla za humor, aktualnog i zanimljivog sadržaja.

Letvicu u svome poslu odavno je postavila visoko i nerijetki će se složiti da od nje treba učiti.

Njezina najveća vrijednost je u detaljnom i kvalitetnom pristupu poslu upakiranom u britke i jasne rečenice koje tek rijetke ostave bez reakcije. Kampanjstva kod nje nema, a rezultat toga je da ona u pravom trenutku izgovori baš ono što treba! Izaziva osmijeh na lice svojim slušateljima kada izbaci još jednu 'onu u svome stilu'. Svakog 13. dana u veljači obilježava se Svjetski dan radija, a ove godine Top Radiju još je i posebniji zbog uspjeha kolegice Barbare Kolar koja je osvojila nagradu za najbolji radijski glas.

'Radio mi je oduvijek posebno drag medij s kojim sam rasla kroz godine, jedno od drugog smo učili i stvorili neke nezaboravne trenutke. Posebnu vezu sam ostvarila sa svojim slušateljima prema kojima osjećam veliku zahvalnost. Lijepo je znati da postoje ti neki ljudi kojima podižeš dozu serotonina. Sretna sam i što sam dio Top Radio obitelji koja se čvrsto drži, voli i podržava jer kada je okruženje motivirajuće onda je i lakše izvući osmijeh na lice, a to se vjerujem osjeti preko mikrofona. I naravno, tu je i Lola koja je uvijek ispod stola i koja ima sad već ozbiljan radni staž!', rekla je Barbara Kolar čiji psić Lola već godinama s njom dolazi na posao.

Dodala je poznata voditeljica kako je poseban osjećaj dobiti priznanje za ono što voli, a prati i voli rad ostalih nominiranih kolega te ih ne doživljava kao konkurenciju već kao poticaj i podršku.

VEČER GLAMURA

Pogledajte tko je sve bio na novoj dodjeli nagrada Zlatni Studio

Pogledaj galeriju