treća emisija

Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo napustile show 'Zvijezde pjevaju'

13.04.2024 u 22:20

  • +33

Zvijezde pjevaju 3. emisija

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Bionic
Reading

U trećoj emisiji 13. sezone najraspjevanijeg HRT-ovog showa, sedam zvjezdanih parova borilo se za prolaz u slijedeći krug, a na kraju su Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo napustile popularni HTV-ov glazbeni show Zvijezde pjevaju

Treća emisija 13. sezone showa 'Zvijezde pjevaju' donijela je nove izazove za sedam raspjevanih parova. U prošlotjednoj emisiji Nicolas Quesnoit i Neda Parmać prvi su napustili show, a sada se sedam parova borilo za prolaz u sljedeći krug izvodeći šansonu odnosno pop pjesme.

U šansoni je cilj prenijeti emociju i čak nešto glumačke interpretacije teksta dok je u popu najvažniji taj vedar ton i uvjerljiva hitoidna izvedba.

  • +33
Zvijezde pjevaju 3. emisija Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Gledatelji su tako imali prilike vidjeti nastupe slijedećih parova: Lejla Filipović i Bojan Jambrošić, Igor Barberić i Ivana Kindl, Jelena Pajić i Vjeko Ključarić, Mihovil Španja i Goran Bošković, Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo, Dea Presečki i Dino Petrić, Ivana Mišerić i Alen Đuras.

Na samom kraju odluku za prolazak dalje čekala su dva para, Lejla Filipović i Bojan Jambrošić te Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo, a show su napustile Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo.