traži se dečko

Irina Shayk traži novog frajera, a nova meta je ni više ni manje već - Tom Cruise

25.04.2024 u 14:22

Bionic
Reading

Irina Shayk nedavno je prekinula vezu s nogometnom zvijezdom Tomom Bradyjem, a oko je sada bacila na atraktivnog muškarca posve drugačije profesije. Manekenki je za oko zapeo Tom Cruise koji se uklapa u ono što ona traži

Šuškalo se da šalje cvijeće tada friško rastavljenoj Shakiri, a onda je prohodao s bivšom suprugom ruskom oligarha Elsinom Khayrovom. Iako se govorkalo kako je veza postala ozbiljna te da je glumac čak i upoznao njezinu djecu, Tom Cruise ju je nakon dva mjeseca veze 'nogirao'. Triput razvedeni 61-godišnjak postao je najpoželjniji frajer Hollywooda, a oko na njega bacila je i atraktivna manekenka!

Kako prenose strani mediji, ruska manekenka Irina Shayk pokazala je interes za glumcem.

Nakon prekida šestomjesečne veze s Tomom Bradyjem, popularna je Shayk krenula dalje te je već u potrazi za novim muškarcem koji će ju osvojiti.

'Irina traži u Europi i SAD-u. Treba joj poznata, zgodna osoba i novac. Koliko takvih ima? Pet, deset?', poručio je izvor otkrivši Irinine uvjete: slava, izgled i bogatstvo. 61-godišnji glumac sa svojih 170 cm čini se dobrom prilikom za manekenku koju mnogi nazivaju najljepšom ženom svijeta.

'Da je Tom Brady imao više vremena za ljubav, bio bi sav u tome i vjerojatno bi i dalje hodao s Irinom. On stvarno misli da je ona sjajna, ali Tom je zaokupljen svojim poslom, dijelom je sportskih timova koje posjeduje, sprema se za svoj posao komentatora sljedeće godine i otac je. Naporno je biti Tom Brady, bez obzira na sve što može učiniti, ne može učiniti da dani traju 36 sati', rekao je Bradyjev prijatelj za DailyMail komentirajući prekid veze Bradyja i Shayk.

irina shayk

Ne može jednostavnije, a izgleda tako chic: Odličan sako i čizme koje se doista isplati imati u ormaru

Pogledaj galeriju