PETRA ECCLESTONE

Počele su pripreme za vjenčanje godine: U vilu bogate nasljednice od jutra pristiže cvijeće, zlatni okviri za slike, ali i drveće?!

16.07.2022 u 10:24

Bionic
Reading

Danas će se u Londonu kći Slavice Radić i Bernieja Ecclestonea, Petra Ecclestone udati za svog zaručnika i oca najmlađe kćeri, Sama Palmera. Pripreme su već u punom jeku, a u vilu bogate nasljednice od jutra pristižu dekoracije

Iako njezin brak s Jamesom Stuntom nije uspio, to ne znači da je Petra Ecclestone prestala vjerovati u pravu ljubav. 32-godišnja bogata nasljednica, kći Slavice Radić i Bernieja Ecclestonea, Petra, sreću je pronašla u zagrljaju Sama Palmera, za kojeg će se danas, na raskošnom vjenčanju u Londonu, i udati.

Točna lokacija gdje će se vjenčanje održati još se uvijek drži u tajnosti i to iz jednostavnog razloga. Naime, Petra i Sam uvjereni su kako bi njezin bivši suprug mogao napraviti skandal na vjenčanju, stoga o svemu šute. Čak ni sami uzvanici do posljednjeg trenutka neće znati gdje trebaju doći, a to je prije nekoliko dana potvrdio i sam Bernie Ecclestone, rekavši kako čeka da mu Petra javi točnu lokaciju.

  • +4
Petra Ecclestone, Sam Palmer Izvor: Profimedia / Autor: Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Sve su mladenke nervozne prije vjenčanja, no Petra je u strahu zbog Jamesa. Iako nisu zajedno od 2017. godine, njihov je razvod bio ružan, stoga je njezin strah opravdan', otkrio je dobro upućeni izvor.

No zato britanski paparazzi već danima noće ispred njezine vile vrijedne 170 milijuna funti, u koju se cijelo vrijeme dopremaju dekoracije kamionima. Pregršt cvjetnih aranžmana, ogromni zlatni okviri za slike pa čak i prava drveća stižu u njezin dom kako bi dekorateri mogli sve pripremiti za njezin dan iz snova.

Uoči samog vjenčanja Petra je održala djevojačku večer, koja je izazvala popriličnu lavinu komentara u britanskim medijima zbog polugolih konobara.