DRUGI BRAK

Bernie Ecclestone otkrio da se ovog vikenda udaje njegova kćer Petra: 'Nadam se da će ovoga puta biti sretnija'

12.07.2022 u 22:58

Bionic
Reading

Bivši čelni čovjek Formule 1, Bernie Ecclestone, potvrdio je šuškanja da se njegova kći Petra ovog vikenda udaje za Sama Palmera i to u Londonu

Kako je ekskluzivno doznao MailOnline, 32-godišnja Petra Ecclestone ovog će se vikenda u Londonu udati za svog zaručnika, 38-godišnjeg Sama Palmera. Bogata nasljednica i mlađa kći Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić, inače posljednjih godina živi u Kaliforniji, zajedno sa troje djece i propalog braka sa Jamesom Stuntom i kćerkicom koju je dobila sa Palmerom.

Informacije o vjenčanju potvrdio je i njezin otac, bivši čelni čovjek Formule 1, Bernie Ecclestone, koji je za Femail rekao: 'Vjenčanje je ovog vikenda, negdje u Londonu. Ne znam točnu lokaciju jer mi Petra još nije rekla. Divna je to vijest. Nadajmo se da će biti sretnija nego što je bila u prošlom braku.'

Bogatstvo Petre Ecclestone procjenjuje se na 350 milijuna funti, a od prvog supruga Jamesa Stunta razvela se 2017. nakon šest godina braka.

  • +4
Petra Ecclestone, Sam Palmer Izvor: Profimedia / Autor: Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Naravno da ću doći na vjenčanje, no neću održati govor, jer ja samo komentiram. A moj komentar na Petrin novi brak je da mislim da je odabrala dobrog dečka. Ne znam Sama baš dobro, jer žive u Americi i ne viđamo se često. Susreli smo se nekoliko puta i svidio mi se. Nadam se da ćemo se bolje upoznati. Tek su nedavno stigli u Englesku i to zbog vjenčanja, stoga se veselim svemu. Čekam da me Petra nazove i da mi sve informacije', rekao je 91-godišnji Bernie Ecclestone.

Za organizaciju vjenčanja Petra je prepustila sve tvrtki specijaliziranoj za takva događanja. Petra Ecclestone i Sam Palmer upoznali su se 2017. preko Jayja Rutlanda, supruga Petrine starije sestre Tamare.