novi bond?

Aaron Taylor-Johnson komentirao glasine o ulozi Bonda: 'Ne želim se ograničavati'

20.03.2024 u 10:55

Bionic
Reading

O 33-godišnjem Aaronu Taylor-Johnsonu već duže se priča kao o novom Bondu, a je li to uistinu on otkrit ćemo već ovog tjedna kada će se potpisati ugovori koji uzbuđuju mnoge obožavatelje kultnih filmova o Agentu 007

Sve su glasnija šuškanja o novom Bondu, a na kladionicama je sada jedno od gorućih pitanja tko će utjeloviti novog detektiva koji nerijetko postane i tiha patnja brojnih žena! Obožavatelji ovog filmskog junaka nadali su se da će ulogu preuzeti Idris Elba, no on je odlučan pri odbijanju te velike odgovornosti pa se sve glasnije čuje da bi novi Bond trebao biti markantni Aaron Taylor-Johnson.

Aaron Taylor-Johnson odnedavno je zaštitno lice Armanijeve muške linije mirisa, što samo pridodaje općem ludilu koje vlada oko glumca koji je dosad najzapaženiji ostao po ulozi naslovnog lika u Kick-Assu i njegovom nastavku iz 2013, kao i po liku Marvelovog Pietra Maximoffa u filmu 'Osvetnici: Doba Ultrona'.

Glumac koji je 2017. dobio Zlatni globus za ulogu u trileru 'Nocturnal Animals' prema mnogima je savršen izbor jer ima izraženu zavodničku crtu, prepoznat glumački talent, ali i mladost koja mu dopušta da tijekom karijere mnogo puta utjelovi poznatog detektiva kojeg je Daniel Craig glumio čak pet puta!

Čak je u javnost i procurila vijest kako je oduševio na audicijama zbog čega ga bondovska ponuda čeka na stolu...

'Ne osjećam se kao da mi treba iscrtati budućnost. Osjećam se kao da, što god mi se izvuče, mogu bolje', rekao je Johnson za strane medije nakon što je priznao da ovu priliku i podršku smatra velikim komplimentom.

Uloga u Marvelovom filmu 'Kraven the Hunter' natjerala je glumca na velike fizičke transformacije, a glumac je priznao da je na ulogu Kravena pristao jer je pronašao nešto što ga je povezalo s likom, no isto je i istaknuo da svojim ulogama želi mijenjati pop kulturu.

'Svima nam je dosta gledanja određenih studijskih filmova, određene vrste pop kulture... gdje izbacuju stvari koje razvodnjavaju želju za odlascima u kino', rekao je glumac te naglasio: 'Ne želim nužno da ovo bude moj brend, raditi jedan akcijski film za drugim.'

izljevi nježnosti

Osmjesi i zaljubljeni pogledi: Pierce Brosnan u šetnji sa suprugom

Pogledaj galeriju

Utrka za ulogu Bonda još traje, a neki od favorita su i Henry Cavill, Damson Idris, Tom Hardy i Chris Evans, a neki ističu i Jamesa Nortona i Cilliana Murphyja kao velike favorite.

'Cillian bi bio veličanstven kao James Bond u tajnoj službi Njegovog Veličanstva', istaknuo je Pierce Brosnan koji je priznao da za Murphyja nema nikakav savjet jer sve što radi radi savršeno.

  • +4
Cillian Murphy Izvor: Profimedia / Autor: Jennifer Bloc / imago stock&people / Profimedia