nerazdvojne bogatašice

Tamara Ecclestone čestitala sestri Petri rođendan uz fotografiju iz mladih dana: 'Uvijek ti čuvam leđa'

20.12.2021 u 14:17

Bionic
Reading

Sestre Ecclestone nedavno su snimljene na odmoru u Meksiku kamo su se otputile u društvu svoje djece. Sestre su nakon niza ljubavnih brodoloma, napokon pronašle duševni mir i obiteljsku sreću i ostale su bliske. Tamara je svojoj mlađoj sestri uputila najljepše riječi povodom njezinog velikog dana

'Sretan rođendan mojoj zauvijek maloj sestri. Bez obzira koliko imaš godina, uvijek ti čuvam leđa. Volim te puno', poručila je Tamara Petri uz fotografiju iz djetinjstva na kojoj poziraju zagrljene u zimskom ozračju.

Bogate nasljednice Formule 1 bliže su nego ikad: sestre su postale nerazdvojne nakon što su otkrivene mračne tajne iz braka Petre Ecclestone. 2017. je prolazila kroz težak razvod od supruga Jamesa Stunta, a najveća podrška u tom razdoblju bila joj je starija sestra. Tada je u intervjuu za MailOnline, Tamara Ecclestone otkrila da se sa sestrom čuje '500 puta dnevno' i brine se da se čim češće vide.

'Ništa nije važnije od obitelji. Sretna sam što je moja sestra zapravo i moja najbolja prijateljica. Vidimo se svaki dan, čujemo se 500 puta. Ne postoji nitko na svijetu tko je može zamijeniti', izjavila je tada Tamara. Otkrila je da su u djetinjstvu bile vrlo bliske, ali su kasnije postale još i bliže. Osobito jer im i potomci obožavaju provoditi vrijeme zajedno.

  • +4
Tamara Ecclestone Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA