danas su odrasli ljudi

Krenuli različitim putevima: Evo kako izgledaju i čime se bave djeca Michaela Jacksona

31.08.2023 u 06:15

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih glazbenika 20. stoljeća preminuo je u lipnju 2009. godine, no njegovo ime i glazbena ostavština nikad neće biti zaboravljeni. Osim veličanstvenog stvaralaštva, iza sebe je ostavio troje potomaka

Kći kralja popa, Paris, prije nekoliko dana odala je počast pokojnom ocu na dan kada bi bio njegov 65. rođendan. U snimci objavljenoj na svom Instagramu, otkrila je da Michael Jackson nije volio slaviti rođendane dok je bio živ, ali je priznala da osjeća pritisak njegovih obožavatelja da obilježi taj datum na društvenim mrežama.

Njezino javljanje potaknuo je mnoge da se zapitaju čime se Paris i njezina braća sada bave i kako uopće izgledaju.

>>Tužbe protiv Michaela Jacksona za navodno zlostavljanje mogu biti ponovo pokrenute

  • +4
Djeca Michaela Jacksona Izvor: Profimedia / Autor: MARK DAVIS / Getty images / Profimedia

Kada se s djecom pojavljivao u javnosti, Jackson bi im uvijek prekrivao lica i godinama javnost nije znala kako izgledaju.

Prince Michael Jackson

Prvo dijete Michaela Jacksona bio je Prince, pravim imenom Michael Joseph Jackson Jr., rođen 13. veljače 1997. godine. Majka mu je pjevačeva druga supruga Debbie Rowe, s kojom je bio u braku od 1996. do 2000. godine, a kumovi su mu također iz showbusinessa, glumci Macaulay Culkin i Elizabeth Taylor. Kad mu se rodio sin, pjevač je izjavio da se osjeća 'nepojmljivo blagoslovljenim'. Također se zakleo da njegov sin neće imati isti 'javni odgoj' poput njega. 'Molim vas, poštujte naše želje i dajte mom sinu njegovu privatnost', rekao je.

Prince je diplomirao poslovnu administraciju na Sveučilištu Loyola Marymount 2019. Do tada se razvio u zaljubljenika u motocikle s kanalom na YouTubeu posvećenim toj strasti. Dok je bio student, on i njegov prijatelj osnovali su dobrotvornu organizaciju Heal Los Angeles, koja se 2020. udružila sa službom za dostavu obroka kako bi podijelila hranu onima kojima je to potrebno u jeku pandemije covida.

Na 40. obljetnicu 'Thrillera', u listopadu 2022., Prince je za People izjavio: 'Svaki dan mislim na njega. Ono što mi najviše nedostaje su njegove ruke. Imao je jako snažne i velike ruke, ali nježne.' Prince je već godinama u sretnoj vezi, a često na društvenim mrežama dijeli fotografije s djevojkom s putovanja.

Paris Jackson

Michael i Debbie također su dobili kćer, Paris-Michael Katherine Jackson, 3. travnja 1998., nazvanu po gradu u kojem je začeta. Nakon što su se rastali, pjevač je dobio puno skrbništvo nad kćeri i sinom. Djeca su odrasla na njegovom ranču Neverland, a nakon očeve smrti otišli su živjeti s bakom Katherine Jackson, po kojoj je Paris dobila srednje ime.

Kći pop ikone prošla je kroz nekoliko vrlo teških životnih borbi nakon očeve smrti 2009., kada je imala samo 11 godina. Priznala je da si je više puta pokušala oduzeti život do 15. godine. Svjetske naslovnice punila je navodima o mentalnim bolestima te problemima s alkoholom i drogom. Paris je obnovila svoj odnos s majkom dok je odrastala.

Ima više od 50 tetovaža po tijelu, od kojih je dvije posvetila bratu, dok je njih čak devet napravila u spomen na pokojnog oca. Iako joj je ostavio bogatstvo, želi sama želi ostvariti svoju karijeru modela, glazbenice i glumice. Godine 2020. objavila je solo album pod nazivom 'Wilted', a pojavila se u seriji 'American Horror Story' 2021. i tinejdžerskoj komediji 'Sex Appeal' 2022. Ovog mjeseca objavila je singl 'Hit Your Knees'.

Bigi Jackson

Najmlađe od Jacksonove djece, Bigi, rođeno je pomoću anonimne surogat-majke 2002. godine i njegov život je daleko privatniji od života brata i sestre. Rođen je kao princ Michael Jackson II, ali je bio poznat kao Blanket, a ime je promijenio u Bigi 2015. godine. Premda ga je javnost upoznala kada je imao samo devet mjeseci, kada ga je otac pokazao s balkona hotela u Berlinu u kojem je boravio i pred okupljenima mahao njime, zazire od medija i nema otvorene profile na društvenim mrežama.

S 19 godina Bigi je dao intervju za ITV-jevu emisiju 'Good Morning Britain', kada je govorio o potrebi djelovanja u vezi s klimatskim promjenama, kao i o nasljeđu svog oca. Pojavio se u istoj emisiji godinu kasnije, opisujući koliko su djeca bliska. 'U ovom trenutku našeg života ne čini se da postoji hijerarhija tipa 'ja sam stariji brat'. Svi smo mi braća i sestre i nekako smo svi na istoj razini.'

Informacije o njemu došle su ili putem njegove obitelji ili putem vijesti. U ožujku 2020. Today je izvijestio da je Bigi kupio kuću u Calabasasu u Kaliforniji, vrijednu 2,6 milijuna dolara.

Troje pjevačeve djece, premda su odrasli ljudi i ne žive zajedno, i dalje su bliski te ne propuštaju jedni drugima čestitati rođendane i druge važne datume.

NE ZAMARA SE PROŠLOŠĆU

[FOTO] S godinama sve više sliči na pokojnog brata Michaela: Janet Jackson snimljena nakon McQueenove revije

Pogledaj galeriju