u londonu

Već su odrasli: Rijetko zajedničko pojavljivanje nasljednika Michaela Jacksona

28.03.2024 u 11:58

Bionic
Reading

Nedavno je najmlađi sin Michaela Jacksona završio u medijima zbog odluke da više neće podržavati bakine odvjetničke troškove u pravnoj bitci protiv onih upravljaju ostavštinom glazbenika

Djeca Michaela Jacksona žive živote podalje od medija, baš i kako je htio pokojni glazbenik. Međutim, posebna večer u čast Kralja popa u londonskom Prince Edward Theatreu okupila je sve troje djece.

Prince Jackson, Paris Jackson i Bigi Jackson stigli su zajedno na premijeru mjuzikla o životu pokojnog oca, a njihov je dolazak uistinu rijedak slučaj pojavljivanja nasljednika glazbenika koji je obilježio glazbenu scenu kraja 20.stoljeća.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Dok su 27-godišnji Prince i i 22-godišnji Blanket (koji se češće služi nadimkom Bigi) stigli odjeveni u crna odijela, njihova 25-godišnja sestra Paris odlučila se za romantičnu haljinu elegantnog dizajna u nijansi narančaste boje. Prekrasna haljina dio je kolekcije Giambattista Vallija s pariškog tjedna mode u kolekciji za jesen/zimu 2023/2024.

Njihov zajednički nastup kao trio dogodio se usred burne obiteljske pravne drame, a možemo ga shvatiti i kao jasan stav nasljednika da se drže zajedno.

Naime, najmlađi sin Bigi nedavno se usprotivio svojoj baki i majci popularnog Jacksona zabranivši joj da u pravnoj bitci koristi novac iz glazbenikove ostavštine. To je najnovije poglavlje u pravnoj bitki oko ostavštine Michaela Jacksona gotovo 15 godina nakon smrti 25. lipnja 2009. godine. Iz dokumenata se ne zna o čemu je konkretno riječ, ali se špekulira da je riječ o prodaji polovice glazbenikovog kataloga za 600 milijuna dolara.

  • +13
Dries Van Noten jesen/zima 2024. Izvor: Profimedia / Autor: www.fashionpps.com / Avalon / Profimedia