zadovoljan je

Damir Urban: 'Dok zbrajamo dojmove, umor prepušta mjesto sreći i zadovoljstvu'

01.02.2024 u 10:21

Bionic
Reading

Karizmatični riječki glazbenik pokazao se kao npravo osvježenje u mentorskom timu ovogodišnje sezone popularne emisije 'The Voice'. Gledateljstvo je oduševio svojim pnačinom na koji je pristupao natjecateljima kojima je uz svoj tim prenio svoje bogato iskustvo i znanje. Nekoliko dana po završetku showa, oglasio se na društvenoj mreži

'Prošlo je nekoliko dana od velikog finala The Voice i dok zbrajamo dojmove, umor prepušta mjesto sreći i zadovoljstvu. Bila je divna sezona, puna talentiranih, pristojnih i vrijednih mladih ljudi, puna smijeha, truda i rada, puna radosti glazbe i planova za budućnost.', napisao je na početku objave Damir Urban i nastavio:

'Od četrdeset odabranih glasova na audicijama, samo je jedan mogao doći do pobjedničke titule i nju je, posve zasluženo odnio Martin Kosovec. Njemu, njegovoj obitelji i njegovim mentorima kao i njihovim timovima, od srca čestitam!', poručio je Damir Urban.

  • +4
Damir Urban Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Čestitao je finalistima i naglasio da su bili su sjajni te se zahvalio svom timu 'na divnoj glazbenoj, ali i prijateljskoj, avanturi zadnjih mjeseci'. 'The Voice, vjerujte, ne bi bio ništa bez desetina 'nevidljivih' ljudi, od fotografa, snimatelja, montažera, tonaca, preko spremačica, producenata, ekipe iz garderobe i šminke, neponovljive ekipe iz 37-ice, kao i onih s 3. kata, do naravno onih divnih glazbenika i voditelja na sceni', istaknuo je glazbenik.

najslađa podrška

[FOTO] Damir Urban predstavio svoju prvu slikovnicu: Iz publike su ga bodrili lijepa supruga Milica i kći Iskra

Pogledaj galeriju

Za tportal je nedavno otkrio jesu li ga dugo morali nagovarati da se pridruži ovoj sezoni showa i je li ispunio njegova očekivanja.

'Jesu, jer isprva sam bio jako skeptičan, iskreno, i prema showu i prema sebi u njemu. Srećom, pogriješio sam. Došli smo u fazu 'Voicea', u kojoj su odluke o daljnjem prolasku natjecatelja stvar izbora publike, a ne više nas mentora, i utoliko mi je sad lakše. Iako je iza nas poprilično napornih četiri, pet mjeseci, a stvarno mogu reći da sam jako uživao. Bilo je trenutaka u kojima mi je, u emotivnom smislu, bilo jako teško, ali me to i obogatilo', rekao nam je tada.