omiljeni riječki glazbenik

Damir Urban za kraj godine najavio intimni koncert u zagrebačkom Klubu Sax

29.11.2023 u 21:56

Bionic
Reading

Urban & 4 koje čine Damir Urban, Luka Toman, Marko Bradaschia, Sandi Bratonja i Saša Markovski obilježit će koncertni prosinac u jedinstvenom ambijentu poznatog zagrebačkog Kluba Sax! Bit će to prvi njihov nastup u glavnom gradu otkako su napunili zagrebačku Arenu u lipnju ove godine i oduševili maestralnim koncertom u suradnji sa Simfonijskim orkestrom HRT-a.

Intimni nastupi u manjem koncertnom prostoru često iznesu ono najbolje u interakciji između glazbenika i publike, a to se potvrdilo već nebrojeno puta na dobro poznatim Urbanovim nastupima u Saxu koji sada već, slobodno možemo reći, postaju dio lijepe tradicije, stoji u priopćenju.

Najava ovog intimnijeg koncertnog druženja za one odabrane koji će biti brzi pri kupnji ulaznica dolazi nakon vijesti o već drugom rasprodanom Pogonu kulture u Rijeci, koji je omiljeni riječki glazbenik rasprodao u svega dva i pol sata. 

Njegova bogata karijera obuhvaća više od desetak autorskih albuma objavljenih tijekom godina rada u grupi Laufer, kao i onih objavljenih tijekom samostalne karijere (The best off, Pustinje, EP,  Otrovna kiša, Žena dijete, Retro, Hello!, No mix no sex, Urban & Hauser,  Kundera, Mamut, Live at Lisinski, Skice...), a klupska atmosfera je idealna da biografije pjesama sa svojih albuma podijeli oči u oči s publikom. Publika će 27. prosinca nakon obilja koje donosi Božić moći uživati u obilju pjesama snažnih tekstova i složenih emocija.

 Sredina tjedna u blagdanskom vremenu kada će se koncert održati zasigurno će privući obožavatelje željne emotivnog putovanja kroz Urbanove sjajne albume i najveće uspješnice. Već je dobro poznato da njegovi koncerti bez obzira na prostor uvijek donose nešto novo, a upravo su baš klupski mnogima najdraži. Ulaz se na dan koncerta otvara od 20 sati, a za više informacija pratite službene stranice kluba i glazbenika.