ŽELJKO KERUM

'Znan da san negdi falija'

30.03.2009 u 17:25

Bionic
Reading

Kontroverzni poduzetnik Željko Kerum i, ako je vjerovati anketama, budući splitski gradonačelnik, nije omiljen u dijelu medija koji ga prozivaju zbog rastrošnosti i ismijavaju ga zbog nedostatka manira, a s ulaskom u politiku suočio se i s prijetnjama smrću

'Ako postaneš gradonačelnik, nastradat će ti cijela obitelj', glasile su dvije poruke istog sadržaja koje je Kerum primio 16. ožujka ove godine, a u potpisu je stajalo - 'Crna ruka'.

Na svom blogu u postu napisanom prije dva dana Kerum se osvrnuo na trenutnu situaciju u kojoj se našao.

Post s bloga Željka Keruma prenosimo u cijelosti:

'Znan da san negdi falija, ali ne znan di, pokušavan analizirat i sastavit svoje krive postupke, radnje koje su me dovele do spoznaje da san negdi falija, je li kriva radnja šta se volin šalit, pa čak i sprdat na svoj račun, je li kriva radnja ispunjenje dječačke mašte za lipin auton ili san falija šta ne znan reć 'ne' kad netko nešto traži od mene, ili san kriv šta san jeo ćevape i naručio Dom Perignon da bi nasmijao ljude jer volin bit zabavan, možda san pogriješio što ne glumatan i što se nisam makao od naroda i poklonio se nekolicini čovjekomrzaca koji pljuju po narodu dugi niz godina, neljudima koji bez ikakve odgovornosti pišu da je metak potrošen na mene uzalud potrošen, da bi bilo dobro da poginen jer nema tko plakati za menon. Svakakvim imenima me nazivaju, kažu da san rasist, a nisan ništa od toga, za to iman dokaze, ja samo činin dobra djela.

Di san falija? Možda šta san stvorija firmu, sam ni iz čega, zaposlija preko 3.000 ljudi, jesan li možda falija šta nisan prošle godine proda firmu za veliku lovu i iša ća vanka poput nekih mojih prijatelja i kolega, koji su pod pritiskom tih neljudi otišli?

Zaključak je da san negdi falija, a možda i nisan.

Volija bi da mi narod kaže jesan li falija, jer ja volin i virujen u ljude.'

http://kerum.bloger.hr/