STRAVA I UŽAS

Žena iz Rijeke ipak izvršila samoubojstvo

Bionic
Reading

Kriminalističkim istraživanjem službenika Policijske uprave primorsko-goranske i nakon obavljene obdukcije utvrđeno je da se na Mlaci ipak radi o samoubojstvu, objavila je policija, osvrćući se na slučaj pronalaska mrtve žene u stanu u ulici Luki.

Mrtva žena pronađena je u ponedjeljak navečer, riječ je o Milici Zeljić (57), koja je radila kao šilica u tvornici RIO.

Žena je u kući s brojem 15 pronađena mrtva oko 19.30 sati i mnogo je toga ukazivalo da je njena smrt nasilna. Nesretna žena stradala je od teških ozljeda, a na mjestu događaja spominjalo se hladno oružje. Zbog svega je obavljen posebno minuciozan očevid.

Ženu je, pišu mediji, prerezanog vrata nešto prije 19 sati pronašao suprug Nediljko koji je u prizemlju ličio i u jednom je trenutku čuo neki udarac u stanu iznad pa se uputio vidjeti što se dogodilo. Kad se uspeo gore i ušao u stan tek korak dva od ulaznih vrata, žena je ležala u krvi. Vrata su navodno bila zaključana. U šoku je, pričali su sinoć susjedi, počeo zapomagati i plakati, pozvana je Hitna pomoć i policija, no ženi nije bilo spasa.

Supružnici Zeljić, oboje umirovljenici, u ovom su stanu živjeli od prije godinu dana kada su ga dobili od Grada, ranije su godinama bili podstanari u kući u istoj ulici i svi ih znaju kao mirne i drage ljude sa svima u dobrim odnosima, no pričaju i kako je Milica, otkako joj je prije desetak godina umro sin, imala psihičkih tegoba i čak je više puta pokušala počiniti samoubojstvo. Posljednjih je dana, ispričali su, djelovala nekako izgubljeno. Upravo zato susjedi su nagađali da je moguće da je žena presudila sama sebi, no očito je da i policija i državna odvjetnica ovu tragičnu smrt smatraju sumnjivom pa se okolnosti detaljno istražuju.
Po nalogu državne odvjetnice, nakon što su izuzeti tragovi i obavljen preliminarni pregled, tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će biti obavljena obdukcija.