PREDSJEDNICA ZOVE

'Želim razgovarati s Milanovićem, moramo smanjiti ego'

21.02.2015 u 18:09

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović iskoristila je sunčani dan za šetnju centrom grada Zagreba, gdje je u pratnji svojih suradnika popila kavu te prokomentirala kako očekuje da Vlada počne žustrije raditi te da bi voljela da predstave rješenja za krizu

Kako javlja RTL, predsjednica je danas obavila i kupnju na Dolcu, a na putu za kavu zaustavljali su je građani s čestitkama i željama za fotografiranje. Neki su joj poklanjali i ruže.

Grabar-Kitarović je tom prilikom komentirala napise srpskih medija koji tvrde kako je predsjednica prihvatila poziv srpskog premijera Aleksandra Vučića te u svibnju planira posjetiti Beograd.

"Vučić me pozvao u svoje i Nikolićevo ime, ali još ne mogu o datumima. Želja mi je prvo otići u BiH, a onda u Srbiju. Te posjete treba dobro pripremiti. Početkom trećeg mjeseca ću biti u New Yorku na jednoj konferenciji o pravima žena", rekla je Grabar-Kitarović.

Predsjednica se osvrnula i na temu prijevremenih izbora i rekla kako očekuje da Vlada počne žustrije raditi te da bi voljela da predstave rješenja za krizu. Kazala je i kako još nije dogovorila sastanak s premijerom Zoranom Milanovićem te da joj je rekao kako on ima problema s dolaskom na Pantovčak.

"Želim razgovarati, svatko od nas mora zatomiti vlastiti ego i voditi računa o dobrobiti države. Razgovarati možemo bilo gdje", rekla je Grabar-Kitarović.