hak upozorava

Zbog vježbe u tunelu privremeno se zatvara dionica na A1 Ogulin-Brinje

16.10.2019 u 07:40

Bionic
Reading

Zbog izvođenja vježbe u tunelu Mala Kapela na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče od 22 sata do 17. listopada u 6 sati privremeno će se zatvoriti za sav promet dionica između čvorova Ogulin i Brinje, izvijestio je u srijedu ujutro Hrvatski autoklub (HAK)

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i središnjoj Hrvatskoj. Mogući su odroni.

Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje, pa iz HAK-a vozače mole za strpljenje i upozoravaju ih da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.

Zbog radova na GP Goričan tranzitni teretni promet preusmjerava se preko čvora Goričan i dalje obilaznim pravcem na stari GP Goričan (obilazni pravac: čvor Goričan-ŽC2026-DC3-stari GP Goričan), a radovi traju do 15. studenoga.

Granični prijelaz Baranjsko Petrovo Selo zatvoren je za građane trećih zemalja.

U prekidu je katamaranska linija Mali Lošinj-Cres-Rijeka.

Zbog izvođenja građevinskih radova od 1. listopada do 1. lipnja 2020. zatvara se za sav pomorski promet trajektni dio luke Silba (Žalić). Trajekt na liniji 401 Zadar (Gaženica)-Ist-Olib-Silba-Premuda-Mali Lošinj do završetka sanacije neće pristajati u luku Silba.