PUCALI PO ZADRU

Zaštitari premlatili Zadranina ispred noćnog kluba; petorica su uhićena, a šesti je još uvijek u bijegu

31.07.2019 u 13:08

Bionic
Reading

Policijska uprava zadarska obavijestila je o kaznenoj prijavi protiv šestorice zbog brutalnog premlaćivanja zadranina ispred jednog noćnog kluba

Kako donosi Zadarski.hr napadači su zaštitari koji rade na crno u drugom zadarskom klubu. Riječ je o F.G. (26), kod kojeg je pronađena automatska puška i metalna palica, a ranije osuđenom za napad i potpaljivanje automobila navijača iz Bugarske, te M.G. (31), P.K. (24), J.M. (24), te Š.M. (27).

Šesti sudionik napada 30-godišnjak je u bijegu. Za njim je raspisana potraga i zbog ilegalnog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.

Sukob napadača i muškarca počeo je ispred WC-a u koji je 40-godišnjak pokušao ući. Sve je kulminiralo ispred kluba gdje su ga brutalno napali i cipelarili po glavi i tijelu. U napadu je muškarac dobio višestruke prijelome. 

RTL javlja da je policija zbog tog napada provela istragu u koju je uključeno pet osoba, dok se za šestom traga. Sumnjiči ih se za nanošenje teških tjelesnih ozljeda i posjedovanje oružja. 

Kod jednog od napadača, 26-godišnjaka, pronađena je automatska puška, teleskopska palica i više mobitela. Među mobitelima je bio i jedan jako mali, kakav se obično unosi zatvorenicima u zatvor. Svi osumnjičenici su poznati policiji od prije i evidentirani su za više djela teškog nasilja. 

Policija sumnja i da su muškarci iz zaplijenjene automatske puške u dva navrata pucali u Zadru. Jedna pucnjava je bila nasumična, a u drugoj su pucali na jednu osobu.