IVANA TOMAŠ

Zamjenica ličko-senjskog župana napustila HDZ i prebjegla Bandiću

20.10.2015 u 10:35

Bionic
Reading

Zamjenica župana ličko-senjskog Ivana Tomaš (HDZ) u subotu je u Gradskoj organizaciji HDZ-a Otočac potpisala istupnicu iz ličko-senjskog HDZ-a te je prešla u stranku Bandić Milan 365

Njezino neslaganje s političkim stavovima HDZ-a Ličko-senjske županije dolazilo je do izražaja već duži niz vremena, za što je 'u rukavicama' unutar stranke, kako kaže za tportal, 'dobivala neprimjerene udarce'.

'Takav pritisak, omalovažavanja i šikaniranja doživljavam od dana kad sam postala zamjenica župana ličko-senjskog. Ne slažem se s načinom vođenja politike HDZ-a Ličko senjske županije i vrijeme je bilo reći dosta šikaniranju i omalovažavanju od pojedinaca HDZ-a Ličko-senjske županije. Trpjela sam politička i osobna omalovažavanja od čelnih ljudi ličkog HDZ-a, no ja im želim sreću u daljnjem radu', kazala je zamjenica župana ličko-senjskog Ivana Tomaš.

Kao 'dijete HDZ-a' Ivana Tomaš nakon niza godina političkog djelovanja u HDZ-u te istupanjem iz te stranke nije rekla zbogom politici, jer joj je ponuđeno kao nestranačkoj osobi da nosi listu stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti u IX. izbornoj jedinici.

'Prihvatila sam ponudu jer je program stranke 'Bandić Milan 365' najbliži mojim nadzorima i političkim razmišljanjima, a sam rad i način djelovanja Milana Bandića zasigurno da može pomoći Hrvatskoj a tako i Ličko senjskoj županiji', kazala je Ivana Tomaš.

Ona bi i dalje trebala obavljati poslove zamjenice župana Ličko senjskog do isteka mandata, no upitnim ostaje kako će se njezino istupanje iz stranke koja ju je postavila na to mjesto odraziti na njenu daljnju karijeru kao političara i žene u Ličko senjskoj županiji.