'Zaljubit ću se sutra, a udat' prekosutra!'

'Zaljubit ću se sutra, a udat' prekosutra!'

27.08.2012 u 11:54

Bionic
Reading

Lako što su se već poudavale gotovo sve moje prijateljice vršnjakinje nego se udalo i moje šest godina mlađe kumče. Čini mi se kao da sam joj jučer bila krizmana kuma, a danas je već sretno udana žena koja je na najljepšem mogućem mjestu u Splitu svojem izabraniku rekla sudbonosno 'da'.

rekla sudbonosno 'da'.

Za tu sam prigodu odjenula crnu kombinaciju u kojoj dominira prsluk koji su Madame Demode Tamara Bombardelli skrojile odlaštika, ana koji sam potpuno 'zalijepila'. Ublažila sam ga običnim crnim trikvarta hlačama, a crnilo razbila šarenim clutchom by Tamara Bombardelli

prsluk: Madame Demode, hlače: Zara, cipele: Zara, torba: Tamara Bombardelli, naočale: Rockabilly Cat/Vešmašina, pigment na kosi: Kevin Murphy





Inače nemam problem s činjenicom da je gotovo cijela moja generacija uplovila u bračne vode. Doduše, neke su već isplovile, a neke lagano, ali sigurno isplovljavaju. Više me 'mori' kada vidim dvoje ljudi da se voli, da frcaju iskre i da leptirići krule u želučićima kao i prvog dana. Taj sam prizor imala prilike vidjeti proteklog vikenda na Peristilu, mjestu na kojem bi i sama jednog dana voljela reći isto to 'da' (ne mora nužno biti u tijekom crkvenog obreda).

Lea je, osim Marina, odabrala vjenčanicu by Monika Sablić koja joj stoji kao salivena.


Lea i Marin podsjetili su me da je pravo vrijeme za novo zaljubljivanje. Znam da je teško naručiti takvo što, ali sam duboko uvjerena da se pozitivnim mislima može prizvati jako puno dobrih i lijepih stvari. Svoju mantru započinjem izvrsnom numerom Nipplepeoplea.