smeće u zg vrećicama

Zagreb po kvartovima organizira tribine o novom modelu prikupljenja otpada. Evo gdje i kada možete pitati sve što vas zanima

14.09.2022 u 12:20

Bionic
Reading

Zagrebački holding i Grad Zagreb organiziraju javne tribine u svim gradskim četvrtima na temu novog modela sakupljanja miješanog komunalnog otpada u Gradu Zagrebu. Na tribinama uz prezentaciju, građani će moći izravno saznati odgovore na pitanja vezana uz odgovorno postupanje s otpadom i sustav gospodarenja otpadom u Gradu Zagrebu

Tribine će se održavati u vremenu od 18 do 20 sati. Prva tribina je u gradskoj četvrti Črnomerec, a sljedeći tjedan su na redu tribine u gradskim četvrtima Trešnjevka-sjever i Stenjevec. Tablica rasporeda tribina je u nastavku.

Također, iz Holdinga javljaju da se od sutra, 15. rujna nastavljaju se i aktivnosti na info štandu koji će se do utorka, 20. rujna 2022. godine nalaziti na Trgu dr. Franje Tuđmana od 9:30 do 14 sati (sjeverna strana, u blizini Ilice).

Na info štandu građani se također mogu informirati o svim temama vezanim uz odgovorno postupanje s otpadom i novom sustavu koji stupa na snagu 1. listopada. Pripremljeni su razni informativni materijali te edukativno-zabavne aktivnosti za djecu.

  • +10
Konferencija za medije o otpadu u Zagrebu Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski