Promo

Zagonetni dječak

10.09.2012 u 20:58

Bionic
Reading

Ponovno na filmsko platno dolaze junaci koji njeguju vjernost i prijateljstvo, ali i neumorni istraživački duh. Radi se o obiteljskom filmu 'Zagonetni dječak' čija radnja prati priču o četrnaestogodišnjacima koji uz domišljatog i spretnog Koka rješavaju novi misterij

Producentica filma Ankica Jurić Tilić otkrila nam je da za manje od 48 sati kreće snimanje nastavka napete detektivske priče Koko i duhovi, nastale prema istoimenom romanu Ivana Kušana. Film je, kao i prethodni, izmješten iz današnjeg vremena i smješten u 80-e godine, što mladim glumcima nije predstavljalo problem.

Najveći je pak problem, prema riječima scenaristice Hane Jusić, bio 'zadržati odličan Kušanov štih, ono što vas kupuje u tom romanu, te održati žar Kušanovih likova'.

Zagonetni dječak prati priču o dječaku koji vodi dvostruki život, pun zagonetki, iznenađenja i neočekivanih obrata. No, Koko je ponovno tu da riješi slučaj. On  i njegovi prijatelji sada su dvije godine stariji, ali još uvijek u sebi nose onu istu dječju radoznalost i žar te avanturistički duh, koji ih vuče da sve riješe bez pomoći odraslih.

Kokov prijatelj Tomo nedavno se doselio u grad, željan je pustolovine te zajedno s prijateljicom iz razreda, Marijanom, pomaže Koku u razotkrivanju dobro čuvane tajne. U ulozi Koka ponovno ćemo gledati Antonija Parača, kojeg pratiti i Nina Mileta u ulozi njegove sestre Marice, kao i vjerni pas Car.

Nove će junake ove složene kriminalističke priče glumiti Karlo Maloča, Toma Budanko, Vanja Markovinović i Filip Ružić.

Jesu li Koko i prijatelji dorasli ovom zadatku i je li rješenje strašnije no što su pretpostavljali, otkrit ćemo krajem veljače ili početkom ožujka, kada bi film mogao stići u kina.

A do tada možete pratiti junake i njihove skrivene planove na www.facebook.com/kokoiduhovi ili na www.facebook.com/zagonetni