PINK GROUP HRVATSKA

Zadarska hitna komunicira preko PR agencije!

30.09.2013 u 18:41

Bionic
Reading

Zavod za hitnu medicinu Zadarske županije odlučio je s javnošću komunicirati preko PR službe, a za poslovnog partnera izabrana je Pink Group Hrvatska, nedavno osnovana tvrtke registrirana na zadarskom Trgovačkom sudu vlasnika Franka Pavića

'Pink Group Hrvatska obuhvaća portal i dva radija Antena Zadar, PR agenciju istog naziva te Antena Zadar TV. Osim toga, u Pink Group Hrvatska su još portal Pro vijesti iz Imotskog i Radio Jug koji sada ne emitira program i za koji postoji dvojba hoće li mu sjedište biti u Imotskom ili u Dubrovniku', kazao je Pavić za Slobodnu Dalmaciju.

Veza sa srpskim poduzetnikom Željkom Mitrovićevim i njegovim Pinkom grafički je očigledna. 'Odnosi su jako dobri i prijateljski, sve se dogodilo uz njegovu suglasnost i tehničku pomoć, ali taj odnos nije formaliziran, još ništa nije potpisano, a vlasnik 'PGH' sam ja, a ne Mitrović', tvrdi Pavić.

Ako nije s Mitrovićem, formalizirao je posao s ravnateljicom zadarskog Zavoda za hitnu medicinu Davorkom Krnčević. Iako je riječ o ustanovi, s Pinki grupom potpisan je ugovor o suradnji na polju korporativnih komunikacija i odnosa s javnošću. Drugim riječima, ravnateljicu se neće moći ništa pitati bez posredovanja PR-a.

'Sa službom hitne pomoći moći će brzo komunicirati i građani, čak i preko društvenih mreža', navodi se u prvom PR priopćenju koje potpisuje Ivana Karamarko, direktorica korporativnih komunikacija Pink Group Hrvatska.