ROCK BAND 3

Zabava za sedam igrača

04.06.2010 u 08:24

Bionic
Reading

Prije par mjeseci najavljeni Rock Band 3 stiže krajem godine i, prema posljednjim informacijama, koristit će mnogo više vanjskih dodataka od prethodnika

Iako su posljednjih godinu dana glazbene videoigre usporile s tempom izlaska, i dalje imaju svoj vjerni krug igrača koji ih kupuju. Jedan od najočekivanijih ovogodišnjih naslova je Rock Band 3, igra na kojoj Harmonix radi već neko vrijeme, a objavit će je MTV Games, dok je za distribuciju zadužen Electronic Arts. No dok se dodatni detalji oko sadržaja trećeg punokrvnog nastavka ne pojave, zabavit će nas Green Day: Rock Band koji izlazi za idućeg tjedna, a demo se već nalazi na Xbox LIVE Marketplaceu i PlayStation Networku.

Spomenuti donosi i znakovitu najavu Rock Banda 3 iz koje je vidljivo da će isti, osim ustaljenih periferija poput bubnjeva, gitare i mikrofona, sadržati podršku još dva dodatna mikrofona, bas gitaru i sintisajzer. To bi značilo da će pjesme Rock Banda 3 moći pjevati i svirati do sedam igrača, što je odlično, no postavlja se pitanje koliko će svi ti dodaci koštati.