DRAMA NAD DRAMAMA

Vučić opisao kako su mu na Kosovu zaustavili sina: 'Uperili su puške i tražili ime oca'

29.06.2023 u 12:14

Bionic
Reading

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić na Instagramu je opisao kroz što je prošao njegov sin Danilo u četvrtak, kad ga je na graničnom prijelazu zaustavila kosovska policija

Prema izvješćima kosovskih medija, Danilo Vučić je zaustavljen na putu na skup u manastiru Gračanica povodom Vidovdana. Incident se dogodio u selu Trude, gdje ga je policija tjerala da skine majicu s natpisom "predaja nije opcija" jer su ocijenili da se radi o provokativnoj poruci.

Vučić je incident opisao nešto živopisnije. 'Tek sam sada saznao što se događa na Kosovu. Policija je tražila da skine majicu s natpisom 'Predaja nije opcija'", napisao je.

“Danilo nije pristao, a onda su uperili puške u njega i pitali: “Kako se zove otac?” On je odgovorio: “Aleksandar! To je moj tata i vaš predsjednik! Nisu mu skinuli majicu, nisu mu uprljali lice. Predaja nije opcija!", napisao je Vučić na Instagramu.

U sinoćnjoj je, pak, izjavi Vučić svoj bijes zbog zaustavljanja sina usmjerio na kosovskog premijera Albina Kurtija. 'Čestitam mu na hrabrosti. Kurti nije tako hrabar kad je u mom društvu, ali jest kad šalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj djeci. Samo neka nastavi. Predaja nije opcija', ponovio je Vučić.

  • +11
Brnabić i Vučić obratili su se javnosti Izvor: Pixsell / Autor: Milos Tesic/ATAImages/PIXSELL