IZBORNA BORBA

Vrije u zagrebačkom SDP-u, Maras: Koja je prava Aleksandra Kolarić?

03.12.2017 u 15:15

Bionic
Reading

Iako još uvijek nije poznato kada bi se trebali održati unutarstranački izbori u zagrebačkom SDP-u, neformalna kampanja traje već nekoliko mjeseci. Kandidature je najavilo već nekoliko kandidata, a jedan od njih, Gordan Maras na svom je Facebooku prozvao drugu kandidatkinju, Aleksandru Kolarić

Već više od godinu dana, od kada je SDP preuzeo Davor Bernardić, na čelu zagrebačkog SDP-a je vršitelj dužnosti Saša Molan. Iako u SDP-u zazivaju da se izbori održe što prije i najveća SDP-ova organizacija dobije novog predsjednika, za sada nema naznake kada bi se izbori mogli održati.

No, to ne spriječava zagrebačke SDP-ovce koji već mjesecima vode žustru kampanju. Borbu za čelno mjesto već su najavili Dominik Etlinger, Alen Čičak, Gordan Maras i Aleksandra Kolarić, a upravo je bivši SDP-ov ministar na svom Facebooku prozvao svoju protukandidatkinju.

  • +12
Glavni odbor SDP-a Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Nazvala me jedna kolegica i rekla mi da ju je Aleksandra Kolarić na kavi uvjeravala u to kako SDP-u želi promjene, najbolje i samo pozitivne stvari. Pošto ju ja ne znam dovoljno dobro možda mi vi možete pomoći. Koja je prava Kolarić? Ona koja je prije nešto više od godine javno pozivala da se ne glasa za SDP, koja je svoje sadašnje kolege prije godinu dana prozivala politički nepismenima zbog toga jer su birali Milanovića za predsjednika, koja je rekla da SDP-a neće biti za deset godina, koja je radila protiv SDP-a godinama ili ova sada koja SDP želi voditi? Ne SDP Zagreba, nego SDP, nisam se zabunio. Recite mi vi što vi mislite koja je prava? Ona koja je željela da SDP izgubi na izborima ili ova koja želi dobro SDP-u?', upitao je Maras na svom Facebooku.