OLUJNO NEVRIJEME

Vinkovčanin poginuo u rušenju sportskog balona

03.05.2012 u 21:03

Bionic
Reading

Jak vjetar praćen jakom kišom oko 18.20 minuta polomio je metalnu konstrukciju 'balona' koji je natkrivao sportske terene za rekreativce u Teninoj ulici u Vinkovcima, nedaleko od južne obilaznice, pri čemu je poginuo 66-godišnji muškarac iz Vinkovaca

Tragičnu vijest potvrdio je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Luka Barunčić, ali nije mogao reći ništa podrobnije o nesreći jer do 20.30 sati očevid još nije počeo.

Metalna konstrukcija koju je vjetar polomio vjerojatno je usmrtila nesretnog muškarca. Neslužbeno doznajemo da je poginuo Ivan Čilić, umirovljeni vinkovački stomatolog, a vlasnik natkrivenih sportskih terena je sin poginulog.

Olujni vjetar koji je puhao oko 45 minuta potpuno je uništio balon i raznio ga na desetke metara uokolo. Olujno nevrijeme je podiglo i limene ploče na zgradi vinkovačkog željezničkog kolodvora i raznijelo ih oko kolodvora, ali pritom nitko nije stradao. Vatrogasci su imali posla i oko srušenih stabala širom Vinkovaca, a djelatnici HEP-a oko saniranja štete na električnim vodovima.