OPERACIJA GLASNICA

Vidoševićev kirurg bio pod sumnjom za mito

09.10.2009 u 09:38

Bionic
Reading

Nadan Vidošević je u srijedu operirao glasnice u zagrebačkoj privatnoj poliklinici Sinteza. Kliniku u kojoj je operiran vodi prof. dr. Mislav Gjurić, poznat javnosti po aferi s primanjem mita od 2004. do 2006. godine, kad je bio predstojnik Klinike za uho, grlo i nos KBC-a Zagreb. Optužba protiv njega odbačena je zbog nedostatka dokaza

Cijeli je slučaj na Vrhovnom sudu, jer je USKOK uložio žalbu na tu presudu Županijskog suda. Inače, ta klinika ne slovi kao najbolji izbor u Hrvatskoj za takvu operaciju.

U Vidoševićevu stožeru tvrde da operacija i prisilna predizborna šutnja nisu bili u planu te odbijaju priče po kojima je riječ o marketinškom triku s obzirom na to da je otprije poznat njegov problem s glasom. Vidošević je još jučer pušten na kućnu njegu, ali što se tiče oporavka, stručnjaci ne žele ništa prognozirati.

Rezultati operacije znat će se tek za petnaestak dana. Ne samo da će Vidošević morati čuvati glas iduća dva tjedna, nego nakon toga dulje vrijeme neće moći govoriti punim intenzitetom pa se mnogi pitaju kako će s 'pola glasa' voditi kampanju, piše Jutarnji.hr.