stanje zdravstva

[VIDEO/FOTO] Pogledajte snimku čekaonice Klinike za ortopediju koju je objavio jedan otac: Baš sam se osjećao jadno danas na Šalati

16.01.2023 u 17:45

Bionic
Reading

'Ovo je čekaonica i kontejner za RTG na odjelu ortopedije na Šalati. Mislim da video govori sam za sebe, mogao bi snimiti na desetke ovakvih videa i fotki ovog jada u kojem čekamo s Tonkom', napisao je tata Vedrab na Facebooku

Neke štale koje sam vidio su luksuz spram ovoga - napisao je je bivši vaterpolski reprezentativac Vedran Jerković koji je objavio videozapis snimljen jutros na Klinici za ortopediju.

'Kao otac djevojčice koja je stopostotni invalid četvrtog stupnja i koja je pretrpjela već dva moždana udara uslijed rijetke bolesti koja joj je dijagnosticirana i zahvaća jednu osobu na dva milijuna ljudi, baš sam se osjećao jadno danas na Šalati', kazao je Vedran, inače otac Tonke Jerković, tinejdžerice koja je stopostotni invalid za Večernji list. Vedran je kćer vodio na pregled u bolnicu.

Zagreb: Poplava u Klinici za ortopediju na Šalati Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic / Pixsell

'O posebnom osjećaju guranja Tonke na RTG kroz ove lokvetine vode nema smisla trošiti riječi. Da svaku kunu koju nam država pod prisilom otme za zdravstveni doprinos svaki mjesec zapalimo, vjerujte mi da bi bila bolje iskorištena. Nisam čak ni ljut. Ovo je žalost i jad ', kazao je Jerković u ponedjeljak o uvjetima na Šalati.

Ubrzo su i drugi korisnici Facebooka također podijelili negativna iskustva iz bolnice.

  • +10
Poplava u Klinici za ortopediju na Šalati Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL