divljaštvo

[VIDEO] Nedaleko od policijske postaje, usred bijela dana u Bjelovaru palicom demolirali automobil

29.06.2021 u 18:39

Bionic
Reading

Vika, skakanje po automobilu, razbijanje prozora i limarije palicom... Taj je divljački prizor danas oko 15 sati šokirao Bjelovarčane koji su se našli na parkiralištu novog trgovačkog centra Eurospin u Paljetkovoj ulici, piše Moj Portal

Naime, jedan je muškarac s palicom razbijao automobil, a dvojica su bila pokraj njega, ali ga nisu sprječavala u rušilačkom pohodu. Na snimci se također vidi i jedna žena kako viče.

Izvor: tportal.hr / Autor: Moj portal

Na automobilu su razbijena svjetla, stražnji kraj, vjetrobransko i zadnje staklo te ima oštećenu limariju na više mjesta.

Prema tvrdnjama nekih očevidaca, ali to se na snimci ne vidi, dvojica koja su bila s muškarcem su u jednom trenutku skakali po automobilu.

Zanimljivo je da se ovaj incident dogodio svega 200-tinjak metara od sjedišta županijske Policijske uprave, piše Moj Portal.

Incident je prijavljen policiji koja u ovim trenucima još uvijek provodi obavijesne razgovore.

'Možemo potvrditi kako je došlo do narušavanja javnog reda i mira. Evidentirali smo događaj. U tijeku je prikupljanje obavijesti o sudionicima u samom događaju. Više informacija imat ćemo nakon obavijesnih razgovora', kazali su iz PU bjelovarsko - bilogorske.