vratio se u bazu

[VIDEO] Kuščević: Nisu me kontaktirali ni policija ni Uskok, nemam afera, sve su to fabricirani slučajevi

23.07.2019 u 10:11

Bionic
Reading

Bivši ministar uprave Lovro Kuščević u utorak ujutro pojavio se na sjednici Skupštine Splitsko-dalmatinske županije i aktivirao svoj mandat, nastavivši nakon smjene pohod na niže funkcije. Tvrdi da ga ni policija ni Uskok još uvijek nisu kontaktirali zbog brojnih afera koje se vezuju uz njegovo ime

'Ne vidim zašto bi me uopće kontaktirali na osnovu fabriciranih afera', ustrajan je Kuščević.

Na pitanje jesu li brojne funkcije na koje se vraća - fotelja u Saboru i mjesto vijećnika u Županiji te Općini Nerežišća - svojevrsna nagrada za afere povezane s njim, ponovno se obrušio na medije:

'Ja nemam nikakvih afera iza sebe, sve su to fabricirani slučajevi koji se deset godina provlače kroz lažne novinske napise. Ne radi se ni o kakvoj nagradi jer sam i ranije bio županijski vijećnik, sada ću istim žarom nastaviti raditi za županiju i Brač, a u Saboru podržavati Vladu u svim dobrim projektima', kazao je Kuščević prije nego što je pobjegao novinarima.

Na pitanje je li ipak pao s konja na magarca odgovorio je da bi to mediji trebali sami procijeniti, dok je rekonstrukciju Vlade u hodu proglasio 'odličnom'.

Pri ulasku u dvoranu rukovao se s nekoliko vijećnika te kratko razgovarao s Kerumovom sestrom Nevenkom Bečić. Ona mu je kazala da joj je žao zato što više nije ministar, on joj je uzvratio da njemu nije.

  • +7
Sjednica Skupštine Splitsko-dalmatinske županije Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX