ŠUŠKA SE ŠUŠKA

Vida prema Laziju, više opcija za Badeljevu zamjenu

23.08.2012 u 09:09

Bionic
Reading

Bliži se kraj prijelaznog roka, a u Dinamu postaje sve zanimljivije. Sve se više igrača spominju kao moguće prinove u hrvatskom prvaku, ali isto tako i oni koji bi mogli napustiti 'modri' brod

Dinamo je za 4,5 milijuna eura prodao Milana Badelja HSV-u, a kako sada stvari stoje, sprema se još jedan unosni transfer. Naime, Domagoj Vida je na meti Lazija i Talijani su spremni ponuditi čak pet milijuna eura za hrvatskog braniča.

Sportski direktor 'modrih' Zoran Mamić izjavio je dase iz Lazija nitko nije javio, a negirao je i kontakt s Partizanom u vezi odlaska Ivana Krstanovića. No jasno je da nije nemoguće da u Dinamu popune blagajnu novom prodajom.

Što se tiče dolazaka, u hrvatskom prvaku su opet obnovili zanimanje za Zagrebovog veznjaka Damira Šovšića. Problem je cijena, jer je jasno da predsjednik 'pjesnika' Dražen Medić gradskom rivalu ne prodaje igrače ispod milijun eura.

Aktualan je i dolazak dvojice 'lokosa' – Domagoja Antolića i Marcela Brozovića - a koji će se od spomenutih transfera realizirati, saznat ćemo u sljedećih nekoliko dana.