BIZARNA NESREĆA

Veliki kameni blok probio pod tramvaja

04.07.2016 u 19:10

Bionic
Reading

Neobičan prizor kamena koji je probio pod zagrebačkog tramvaja ovjekovječen je na fotografiji objavljenoj jutros na Facebooku u grupi Zakaj volim Zagreb. U tramvaju br. 11 na okretištu Črnomerec, prije izlaska na Ilicu, kameni blok koji se nalazi između tračnica probio je pod tramvaja i izvirio, srećom bez posljedica po putnike

Fotografiju je snimila i objavila putnica s Facebook profilom Eva Paula Freya, uz komentar: 'Kada kamena kocka uđe u tramvaj kroz pod i to rano ujutro dok putuješ na posao pa se naglo razbudiš'. Istu fotografiju podijelila je u grupi Zakaj volim Zagreb uz komentar: 'Kada kameni blok uđe u jedanaesticu kroz pod... jutros na Črnomercu'.

Fotografija je potaknula raspravu, pa je tako Alan Jadanić upitao je li se to možda dogodilo u Frankopanskoj, jer je njemu tamo 'kod semafora jedna izletjela i bubnula u auto na sličan način'.

Do neobične nesreće došlo je oko 7.30 ujutro, a vozač je shvatio što se dogodilo tak nakon što su mu putnici u više navrata glasno povikali da zaustavi tramvaj.

Petra Kuša podijelila je svoja iskustva s Ilice. 'Neki dan navečer baš tramvaj 11 ide po Ilici, a iskre frcaju na sve strane jer struže nečim po podu i tak se frajer vozi i dalje. Bilo me strah ući pa radije pješke.'

Iz ZET-a su poručili da se razlog izdignuća kamenog bloka još utvrđuje.