na comic conu

Urnebesan ispad Trevora iz GTA V na obožavatelja

15.10.2013 u 11:32

Bionic
Reading

Sva tri glumca koja su utjelovila tri protagonista najnovije Grand Theft Auto igre pojavila su se na Comic Conu gdje su im obožavatelji postavljali pitanja. Jedan od njih imao je prilično zanimljiv zahtjev

Grand Theft Auto V već sada je jedna od najuspješnijih igara u povijesti gaminga, iako od njene objave nije prošlo ni mjesec dana. Igra je, kao što ste vjerojatno već i čuli, samo u prva tri dana prodaje zaradil milijardu američkih dolara. Milijardu! Nije ni čudo što su tri relativno nepoznata glumca, koji su utjelovili protagoniste igre, odjednom postala planetarno popularna.

 

Na Comic Con ih je došlo slušati nekoliko stotina ljudi koji su im mogli i postavljati pitanja. Jedan od njih Stevenu Oggu koji u igri tumači Trevora zamolio je... Pa bolje da ne prevodimo. Trevorov odgovor oduševio je sve prisutne, pa i nas:

 

 

Kako pak izgledju sva trojica, provjeriti možete ovdje u priloženom videu. Čini se da su i u stvarnom svijetu pravo društvance. Kako i ne bi bili, radili su na igri pune tri godine.