MESO NESTALO BEZ TRAGA

'Ured predsjednika RH' popalio kamion kulena

salama prerađeno meso šunka

salama prerađeno meso šunka

Izvor: sxc.hu / Autor: sxc.hu

'Ovdje Ured predsjednika Republike Hrvatske, gospodina Ive Josipovića. Znate, gospodin Josipović je kušao vaš slavonski kulen. Oduševljen je njime pa bi na božićnim domjencima htio imati samo vaš kulen. S obzirom na kratke rokove, Božić je blizu, hitno nam je potrebno nekoliko stotina kilograma slavonskog kulena. Pošaljite nam predračun i već danas će novac biti prebačen na vaš račun, a mi ćemo vam dostaviti kopiju virmana da je roba plaćena', nazvali su 'predsjednikovi ljudi' slatinsku tvrtku Mesoprerada, piše Večernji list

Kamion natovaren sa 280 kilograma slavonskog kulena, 150 kilograma slatinske kobasice i 100 pakiranja rezane šunke od po 100 grama krenuo je prema Zagrebu, no u posljednji trenutak iz 'Ureda predsjednika' predložili su da zbog hitnosti pakete s kulenima i kobasicama preuzmu na području Sesveta.

Na dogovorenom mjestu 'predsjednikovi ljudi' u crnim odijelima prebacili su pakete iz kamiona u svoja vozila, a kad je uprava utvrdila da novac još nije sjeo na račun, pozvala je mobitelom svog vozača i naredila mu da zaustavi prebacivanje paketa, no već je bilo kasno.

Meso vrijedno 60.000 kuna nestalo je bez traga, premda je policija već pronašla vlasnika jednog od automobila, a iz Odjela za informiranje Ureda predsjednika RH kazali su da 'Ured predsjednika nije ugovorio nikakve nabave s tvrtkom Mesoprerada iz Slatine, te da nemaju spoznaja da je do sada bilo tko počinio kakvo kazneno djelo pozivajući se na predsjednika RH gospodina Ivu Josipovića'.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi