PRETUČEN NA LAŽNOM SPOJU

Upao u klopku lovaca na homoseksualce

14.01.2009 u 09:55

Bionic
Reading

Neven Rauk, deklarirani homoseksualac, na portalu za upoznavanje Iskrica.com dogovorio je spoj s muškarcem. No na dogovorenom mjestu pojavila se grupa muškaraca koji su ga kasnije pretukli

Dvadesettrogodišnji Neven Rauk iz Podsuseda, koji se na svom profilu na Iskrici deklarira kao homoseksualac, dogovorio je sastanak s muškarcem pod pseudonimom Kappa_bukovac. Izvjesni mu je muškarac rekao da je biseksualac te da bi večer volio provesti s osobom istog spola u svojem stanu. Dogovorili su se u osam navečer kod stadiona u Maksimiru.

'Točno u osam nazvao me i pitao jesam li stigao. Nakon što sam potvrdno odgovorio, ubrzo se pojavila grupica od četiri-pet mladića koji su me pitali jesam li ja Cooking s Iskrice. Bilo su mi sumnjivi i rekao sam da nisam', objasnio je Neven za Jutarnji list i dodao da je jedan od mladića odmah izvukao fotoaparat te ga počeo fotografirati.

Neven se upalšeno ukrcao na prvi autobus. No kada je izašao na zadnjoj stanici kod Krematorija, presrela ga je ista skupina mladića.

Jedan ga je udario nogom u glavu i fotografirao. Neven kaže da su ga vjerojatno pratili automobilom. Sav krvav, spas je našao u istom autobusu s kojim je i došao. Vozač je nazvao policiju i hitnu pomoć. U bolnici je utvrđeno da ima slomljen nos i ozljedu oka koje se od udarca potpuno zatvorilo.