HEROJI DRUŠTVENIH MREŽA

Unatoč dosad neviđenom osiguranju ušli na Super Bowl pomoću ljestvi

08.02.2017 u 15:59

Bionic
Reading

Odgovor na pitanje kako gledati Super Bowl uživo bez karte čija cijena je ove godine dosegla paprenih 5000 dolara imaju četiri američka tinejdžera. Oni su se, naime, ušuljali u stadion NRG u Houstonu koristeći ljestve, a domišljatu akciju su snimili i objavili na YouTubeu postavši herojima društvenih mreža ismijavši tako 5000 policajac i redara angažiranih za događaj visokog sigurnosnog rizika

Četiri tinejdžera su domišljatu akciju ulaska na stadion na kojem su završnicu doigravanja NFL lige američkog nogometa igrali New England Patriotsi protiv Atlanta Falconsa snimili mobitelima, a tijekom ušuljavanja pomoću ljestvi imali su podršku navijača s kupljenim kartama.

Mladići su uspjeli ući na finale unatoč dosad neviđenim mjerama osiguranja koje su uključivale više od 5000 policajaca i redara, posebne antiterorističke postrojbe, sigurnosne analitičare, pa čak i borbene helikoptere tipa Black Hawk.

Super Bowl se igra početkom svake godine i to od 1967. godine i jedan je od najgledanijih sportskih događaja na svijetu.

Održava se svake godine na za to unaprijed određenom stadionu.