POTRAGA ZA NASILNIM MUŠKARCIMA

Umjesto da mu plate, putnici izboli Cammeova taksista

10.07.2011 u 19:05

Bionic
Reading

Vozač riječke taxi službe Cammeo noćas je u sukobu s četvoricom muškaraca koje je prevozio zadobio ubodne rane, javlja Policijska uprava primorsko-goranska

Prema policijskim podacima, incident se dogodio u Ciottinoj ulici u Rijeci, oko jedan sat i 30 minuta, kada je 43-godišnji taksist zatražio od četiri muške osobe naplatu obavljene usluge prijevoza. Budući da su odbili platiti, uslijedio je fizički sukub u kojem je taksist zadobio ubodne rane, pa je žurno prevezen na Hitni medicinski trakt sušačke bolnice, gdje je operiran.

Srećom, njegovo je stanje sada stabilno, a riječki policajci provode kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska nepoznatih napadača i utvrđivanja svih okolnosti nemilog događaja.

Glasnogovornica Cammea Lara Nadaždi rekla nam je da se radi o vozaču iz Rijeke Branku Stojkoviću te da se nakon dvije ubodne rane nožem, u ruku i trbuh, on oporavlja u riječkoj bolnici.

Prema njezinim riječima, Stojković je nakon ranjavanja uspio ispričati istražiteljima da je prevozio četvoricu muškaraca od Opatije do riječkog restorana Index, no kada ih je dovezao, oni su pobjegli. Krenuo je potom po nove putnike, vozeći se obližnjom Ciottinom ulicom, gdje je sreo četvorku te od njih zatražio novac koji nije dobio za obavljeni prijevoz. Jedan ga je muškarac tada lupio bocom po glavi, a drugi ga je izbo nožem.