NASILNIK U ELEMENTU

Uhvatio djevojku za stražnjicu pa napao policajce

15.02.2010 u 15:22

Bionic
Reading

U nedjelju, nekoliko minuta poslije ponoći, u kafiću u Pleternici bahati 42-godišnjak za stražnjicu je uhvatio mladu djevojku. Na to je odmah reagirala njezina sestra, no siledžija ih je potom obje ošamario. Djevojke su pozvale u pomoć policiju, ali nasilnik i njegova ekipa potom su se šakama obrušili i na policajce

Ubrzo nakon poziva, policajci su stigli u pomoć djevojkama koje je nasilnik maltretirao, no čim su ušli u kafić, i sami su postali meta napada razjarenog 42-godišnjaka. Nakon salvi uvreda i prijetnji, 42-godišnjak je i fizički nasrnuo na jednog od policajaca, a u pomoć mu je pritekao i njegov 44-godišnji prijatelj koji se obrušio na drugog policajca.

Nakon što su oba policajaca pala na tlo, jedan od njih pokušao je putem UKV veze pozvati upomoć pojačanje, no u tome ga je spriječio 27-godišnjak koji ga je jednom rukom snažno uhvatio za prsa, a drugom za ruke. Dok se u malom pleterničkom kafiću odvijao pravi filmski obračun, u općem je metežu netko ipak uspio pozvati pomoć te su u kafić ubrzo došla još trojica policajaca koja su priskočila u pomoć svojim napadnutim i ozlijeđenim kolegama.

Trojica aktera obračuna odmah su uhićena, no za razliku od 44-godišnjaka i 27-godišnjaka koji su mirno poslušali zapovijed i krenuli s policajcima, 42-godišnjak nije htio popustiti, te je u prostorije policije priveden uz uporabu sredstava prisile, pri čemu je lakše ozlijeđen. Kako doznajemo, i 42-godišnjak, koji je odbio alkotestiranje, i 44-godišnjak od ranije su poznati policiji po nanošenju teških tjelesnih ozljeda, no ovo je prvi put da su se šakama obrušili i na policajce.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, trojica muškaraca puštena su na slobodu. Protiv 42-godišnjaka i 44-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog napada na službenu osobu, a protiv 27-godišnjaka zbog kaznenog djela sprečavanja službene osobe u vršenju službene dužnosti.