'HEROJ' ULICE

Udario djevojčicu na pješačkom u Zagrebu pa otišao. Otac traži pomoć

16.10.2023 u 22:24

Bionic
Reading

Vozač je udario 9-godišnjakinju na Malešnici i pobjegao s mjesta nesreće. Djevojčica je fizički dobro, ali otac traži pomoć kako bi vozač bio pronađen

"Molio bih za bilo kakvu informaciju ako je netko slučajno vidio vozilo. Negdje oko 16:45h na ulici Ivane Brlić Mažuranić kod pekarne Arena je netko udario moju kćer s autom na označenom pješačkom prijelazu. Navodno se radi o sivom vozilu. Molio bih ako je itko vidio vozača ili registarsku oznaku velikog heroja koji nije ni izašao iz auta da vidi dali je curica (treći osnovne) uopće dobro da mi se javi u inbox. Hvala. P.s. navodno je riječ o starijem vozaču. Djeca su bila već na pola zebre jer ih je jedna strana prometa pustila da prijeđu cestu. Nisu izletile na cestu ni ništa slično", napisao je otac djevojčice na Facebooku.

Osvanuli su razni komentari ispod objave. Mnogi se pitaju kako je netko mogao pobjeći s mjesta nesreće.

"Nadam se da je malena dobro, a isto se nadam da će "gospodin" biti nađen sa sankcijama". "Nadam se i svim srcem želim da pronađete tog nesvjesnog gada, jer nije mu stalo i neče ni idući puta stati", komentari su na društvenim mrežama, prenosi Dnevnik.hr.