ŽRTVA ZG-MANIJAKA

Udarila sam ga nogom u međunožje i pobjegla

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 04.03.2009 08:27
  • Objavljeno 04.03.2009 u 08:27
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Kada je u četvrtak uhićen Darko K. (28), osumnjičen za bludničenje nad ženama u centru Zagreba, koji se suočen s dokazima cerekao kao dijete, 28-godišnja djevojka u njemu je prepoznala Darka Krsnika iz Pregrade kraj Zaboka koji ju je prije pet godina pokušao silovati

Da sam tada mogla, dok se podlo cerekao u sobi za prepoznavanje, pretukla bih ga – prisjetila se.

U svibnju 2004, vraćala se s prijateljicom iz grada. Oko ponoći su izašle na tramvajskoj stanici Sveti Duh, mimoišle su se s nepoznatim mladićem i krenule svojim putem.

Prišao mi je s leđa i pitao me možemo li se upoznati. Kada sam se okrenula zgrabio me. Odgurnuo me, pala sam na leđa i prepoznala mladića sa stanice. Hvatajući me za grudi pokušao se obraniti od mojih udaraca i otkopčati mi hlače', ispričala je za Večernji list.

Borila se kao lavica i udarila ga nogom u međunožje. Pobjegao je, a ona je utrčala u stan. 'Vrištala sam, ali nitko od susjeda nije reagirao. Nisam ni svjetlo upalila jer nisam znala je li on vani', rekla je. Uplakana je dočekala jutro, a njezin tadašnji dečko nagovorio ju je da sve prijavi policiji.

Tjedan dana kasnije, ponovo ga je srela na stanici. Potrčala je, a on je krenuo za njom. Uspjela je pobjeći i sve je javila policiji. Sutradan je pozvana u Heinzelovu.

Odmah ga je prepoznala, kao i djevojka koju je pokušao napasti u blizini Svetog Duha. Prije dvije godine, na suđenju se je bojala kao i te noći, kazala je. Istaknula je kako ju je povrijedilo to što je sutkinja pitala kako je bila odjevena.

Napadač je u međuvremenu završio u zatvoru zbog zloporabe droge, što je iskoristio kao obranu. Tvrdio je da je ne bi napao da nije bilo droge, a zbog kajanja i činjenice da mu je to prvo kazneno djelo okarakterizirano kao bludničenje, osuđen je na osam mjeseci.

Nada se kako će ovaj put dobiti kaznu koju zaslužuje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi