CRNI 'BLACKLIST'

Ubisoft se trudi, ali ne ide: Splinter Cell i dalje izgleda loše

03.09.2012 u 13:48

Bionic
Reading

Ubisoft je objavio još jedan gameplay video u kojemu prikazuje već viđeni level, ali uz drugačiji stil prolaska

Odmah po najavio 'Blacklist'-a prije nekoliko mjeseci, Ubisoft je objavio i prvi gameplay video koji je razočarao brojne obožavatelje ove izvrsne franšize. Naime, Sam Fisher je iz tihog ubojice prometnut u herojčinu koja u sekundi ubije i po nekoliko neprijatelja, a po zgradama i klisurama penje se poput protagonista iz Assassin's Creeda ili Prince of Persia.  

 

Očito potaknuti kritikama, Ubisoft je objavio gameplay video koji prikazuje isti taj level, ali uz 'stealth' prolazak za vrijeme kojega Fisher eliminira samo jednog nepijatelja. I kad smo se ponadali da bi ovo moglo poboljšati 'krvnu sliku' igre, to se ipak nije dogodilo. Dovoljno je pogledati scene u kojima Fisher izbjegava neprijatelje tako da se penje po stijenama koje na sebi imaju savršene stepenice, ili pak scenu u kojoj se Fisher usred bijela dana mota oko čuvara a ovaj ne shvaća ništa.

 

Uglavnom, pogledajte i sami;

 

 

Splinter Cell: Blacklist na tržištu bi se trebao pojaviti početkom 2013. godine i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama. Razvoj igre provjeren je Ubisoft Torontu, studiju koji iza sebe još nema nijednu igru.