BERNARDIĆ UZ JOSIPOVIĆA

'U Zagrebu nema gostiju bez obzira odakle dolaze jer to je pravi put'

09.01.2015 u 13:43

Bionic
Reading

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić, potpredsjednik zagrebačkog HNS-a Tomislav Stojak i potpredsjednik zagrebačkog HSU-a Kažimir Varda pozvali su u petak građane da izađu na drugi krug predsjedničkih izbora u nedjelju, 11. siječnja, i svoj glas daju Ivi Josipoviću.

'Zagreb je oduvijek bio slobodarski grad, kako su ga opisali mnogi hrvatski pjesnici. Zagreb živi i poštuje multikulturalnost, multietničnost i multikonfesionalnost. U Zagrebu nema gostiju bez obzira dolaze li iz drugog kraja Hrvatske ili iz drugog kraja svijeta. Neka tako i ostane - jer to je pravi put', poručio je Bernardić na konferenciji za novinare.

Zahvaljujući Josipoviću, Hrvatska je danas pravednija zemlja nego prije pet godina, a nakon idućih pet godina bit će još pravednija, što je cilj svakog modernog i uspješnog društva, ustvrdio je Bernardić.

Stojak je poručio Zagrepčanima da u nedjelju u što većem broju izađu na drugi krug predsjedničkih izbora, jer će njihov veći izlazak pridonijeti uvjerljivoj pobjedi Josipovića. Josipović dijeli mnoge stavove bliske HNS-u i biračima nudi građansku i tolerantnu državu, kao i takav glavni grad, dok druga strana, po onome što govori u kampanji, to ne nudi, rekao je Stojak.

Varda vjeruje da će umirovljenički korpus, koji ima kapital iskustva i mudrosti, znati ocijeniti Josipovićev program koji nudi promjene, te u velikom broju izaći na izbore i glasovati za Josipovića.