JESTE LI IH VIDJELI?

U tjedan dana nestale dvije mlade osobe

29.09.2011 u 17:38

Bionic
Reading

Policija intenzivno traga za dvjema osobama koje su nedavno nestale. Riječ je o 27-godišnjoj Anici Perković iz Novih Perkovaca kod Đakova i 28-godišnjim Oliverom Postnikovom iz Drvenika

Anica Perković visoka je između 155 i 158 centimetara te ima crnu ravnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe, a posljednji je put viđena u nedjelju oko 19 sati ispred lokalne trgovine u Novim Perkovcima.

U vrijeme nestanka bila je odjevena u crvenu tuniku s bijelim vodoravnim prugama, crne tajice, a na nogama je imala bijele japanke. Policija moli sve građane koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj djevojci da se jave u PP Đakovo.

Riječanin Oliver Postnikov iz Drvenika nestao je između 21. i 24. rujna. Policijska uprava splitsko-dalmatinska traga za nestalim 28-godišnjakom koji je nestao iz kuće u Drveniku. Uz policiju, za Oliverom traga Hrvatska gorska služba spašavanja, DVD i građani.

Rođen je 1983. godine, a stalno mu je prebivalište prijavljeno u Rijeci. Mladić je visok 190 centimetara, jače je tjelesne građe, a u trenutku kada je nestao bio je odjeven u plavu trenirku i crnu majicu kratkih rukava s bijelim natpisom.

Uz policiju, za Oliverom traga Hrvatska gorska služba spašavanja, DVD i građani. Ako netko ima bilo kakvih saznanja ili zamijeti nestalog Olivera Postnikova, policija moli da se javi u najbližu policijsku postaju ili na broj 192.