tragedija na m-17

U teškoj prometnoj nesreći kod Mostara poginulo četvero ljudi. U jednom autu bili su muž, žena i dijete. U drugom poznati hercegovački poduzetnik

25.09.2022 u 10:02

Bionic
Reading

Tročlana obitelj poginula je zajedno s još jednom osobom u sinoćnjoj teškoj prometnoj nesreći južno od Mostara u kojoj su još četiri putnika zadobila teže ozljede, izvijestili su u nedjelju iz policije ovoga hercegovačkog središta

Do nesreće je došlo oko 20 sati na magistralnoj cesti u mjestu Buna kada su se u do sada neutvrđenim okolnostima sudarila Renault Scenic i BMW X5, a u prometnoj nesreći sudjelovalo je još jedno vozilo marke Mercedes.

Tročlana obitelj, bračni par i devetogodišnje dijete preminuli su na licu mjesta, a u automobilu s njima bila je i trogodišnja djevojčica koja je noćas hitno operirana u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar i trenutačno je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje.

Među preminulima je i vozač BMW-a. Jutarnji list piše da je riječ o Mati Primoracu, inače hercegovačkom biznismenu.

Teže tjelesne ozljede zadobili su putnici iz BMW-a i Mercedesa, te su prebačeni u Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru.

Uviđaj na mjestu nesreće trajao je pet sati zbog čega je bio obustavljen promet na magistralnoj cesti koja od Mostara vodi prema Čapljini i Metkoviću.

Na Facebook stranicima HDZ-a BiH objavljena je obavijest o smrti njihove članice Marijane Krstić, koja je sa suprugom i devetogodišnjim sinom poginula u nesreći.