OD 'KOZA' DO BMW-A

U subotu nova dražba vozila i motora u TRCZ-u. Evo što se nudi

18.10.2018 u 13:57

Bionic
Reading

Prodaja vozila putem javne dražbe u organizaciji TRCZ automobila održava se ove subote, a građani mogu birati između luksuznih limuzina poput BMW-a Serije 5 za 40.000 kuna, skromnijih kompakata te raznih kamiona i kombija, kao i opreme poput guma i radiouređaja

Licitacija se odvija u prostoru Narodnog sveučilišta Sesvete, Trg Dragutina Domjanića 6/1, s početkom u 9 sati, a sva vozila mogu se pregledati danas i sutra od 10 do 14 sati u Sesvetama, Slatinska 7, u skladištu TRCZ automobila.

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine/pologa u iznosu od 10% početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 200,00 kn.

Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo a vozilo se uopće ne licitira, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.

Iz TRCZ-a napominju kako su vozila neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, a prodaja vozila se vrši po načelu "viđeno-kupljeno" što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi. Sve detalje vezane za licitiranje kao i popis svih automobila i drugih predmeta na dražbi možete naći ovdje.