LOTO MANIJA SE NASTAVLJA

U srijedu Supersedmica 32 milijuna kuna

30.05.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Supersedmica Hrvatske lutrije u lotu 7 od 39 u iznosu 26 milijuna kuna ni ove subote nije izvučena. Kombinacija brojeva 34,4,14,5,1,22,28, dopunski 39 i slovo A nikome nije donijela sreću. Do srijede ćemo ponovo biti svjedocima redova pred poslovnicama Hrvatske lutrije jer jackpot sada iznosi vrtoglavih 32 milijuna kuna

Inače, danas nešto poslije 9 sati na dijelu prodajnih mjesta u Zagrebu, Splitu i Varaždinu pao je sustav Hrvatske lutrije za zaprimanje uplata. Razlog je, pretpostavlja se, veliki broj uplata za večerašnje izvlačenje Lota 7/39, čiji jackpot je iznosio vrtoglavih 26 milijuna kuna

U Hrvatskoj lutriji nisu nam službeno mogli potvrditi razlog zbog kojeg je došlo do zagušenja sustava, no kako kažu djelatnici jedne poslovnice u Novom Zagrebu, riječ je nedvojbeno o velikom broj uplata.

Slobodna Dalmacija pak javlja da je moguće objašnjenje i korekcija koeficijenata na sportskoj kladionici HL-a, no u današnjoj loto groznici teško je u to povjerovati.

Iz Hrvatske lutrije kažu da nije riječ o trajnom padu sustava, nego o povremenim prekidima procesa uplate. Oko 15 sati rad sustava se normalizirao.