VLAHUŠIĆ OTKRIVA NA TPORTALU

'U prvih 30 dana vlasti obračunat ću se s prevarantima'

08.04.2009 u 13:33

Bionic
Reading

Na prvom video chatu povodom lokalnih izbora tportal i Mirjana Hrga ugostili su Andru Vlahušića, kandidata za dubrovačkog gradonačelnika, koji je ujedno i najozbiljniji izazivač aktualne gradonačelnice Dubravke Šuice. Nakon polusatnog video razgovora s Vlahušićem, koji se uživo mogao pratiti na našim stranicama, u nastavku vam donosimo videoprilog s najzanimljivijim trenucima intervjua

'Želim biti gradonačelnik Dubrovnika, jer Grad treba snažnog i odlučnog gradonačelnika kome će interes građana biti ispred interesa privatnog kapitala. Sramotno je kako je Šuica donosila odluke u korist stranog kapitala u slučajevima kao što su: Garaža – MiIDIA grupa, Babin kuk – EPIC investa te Atlas – Lukšić grupacija', istaknuo je Andro Vlahušić, aktualni ravnatelj Opće bolnice u Dubrovniku. Najavio je da će, ako postane dubrovački gradonačelnik, podnijeti prijave protiv svih onih koji su nanijeli materijalnu štetu Gradu i Dubrovčanima.

Vlahušić je kandidat HNS-a i SDP-a, a prema njegovim riječima, njegova gradonačelnička kampanja bit će vrlo jeftina i stajat će 300 tisuća kuna. 'SDP i HNS uložit će po sto tisuća kuna, dok će ostatak iznosa financirati nas dvadeset pet s izborne liste. S tim da ćemo nas trojica dati po 20 tisuća kuna, a ostali na listi će dati nešto više od tisuću kuna', objasnio je Vlahušić.

Povodom posljednje, medijski vrlo eksponirane epizode s njegovim zamjenikom Baldom Božovićem, kojeg su navodno kamere snimile dok je krao vatrogasna crijeva iz dubrovačke garaže, Vlahušić je istaknuo da afera još nije razjašnjena. Napomenuo je da nije isključena mogućnost da Božoviću netko podmeće.

Vlahušićev nastup na tportalu pogledajte u našem videoprilogu.