svakodnevnica

U centru Splita opet osvanuli uvredljivi grafiti protiv Puljka, Ivoševića i drugih

12.03.2024 u 11:28

Bionic
Reading

U središtu Splita ponovno su u utorak ujutro osvanuli grafiti kojima se vrijeđa gradonačelnik Ivica Puljak, njegov zamjenik Bojan Ivošević, Davor Matijević (SDP), Centar i Most

Grafiti, koji su u posljednje vrijeme, a pogotovo približavanjem parlamentarnih izbora, postali gotovo svakodnevnica, ispisani su crnim slovima na bijelim zidovima u Marmontovoj ulici i uzduž Zapadne obale u samoj blizini zgrade gradske uprave.

"Matijeviću n.....o te Puljak", "SDP, Centar, Most=ruski špijuni", "Puljak i žena uništili mnoge obitelji, radite samo za svoj interes", "Ivošević s...e č......o", neki su od uvredljivih grafita.

Policija je, kao i prije 15-ak dana, zbog istog razloga dobila dojavu nakon čega su njihovi djelatnici izašli na mjesto događaja, te snimili situaciju. Posao su dovršili splitski komunalni redari koji su u ekspresnom roku prebojali uvredljive grafite, a tako će biti i ovoga puta.

Nove uvredljive poruke se pojavile u Splitu Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Još uvijek nije poznato jesu li otkriveni počinitelji posljednjih šaranja grafita po zidovima u splitskoj jezgri, koja je na UNESCO- vom popisu.