UMJESTO MARGARETE MAĐERIĆ

Tukao se s Mostovcem, a sad upao u gradsku skupštinu

01.02.2017 u 14:58

Bionic
Reading

Kazimir Ilijaš (HDZ) od iduće sjednice Skupštine Grada Zagreba mijenjat će Margaretu Mađerić koja je postala državna tajnica u Ministarstvu za demografiju, mlade i socijalnu politiku

lijaš, rođen 1977.godine, odvjetnik po struci i glavni tajnik Zagrebačkog rukometnog saveza, u fokusu javnosti našao se u studenom 2016. godine uoči parlamentarnih izbora kada je sudjelovao u obračunu s Josipom Jelićem iz Mosta koji je prije toga bio član HDZ-a.

Negdje oko ponoći Ilijaš i Jelić zatekli su se na Kunišćaku te su se potukli. Ilijaš je tvrdio da ga je Jelić prvi napao, a kao dokaz poslao je tada Nacionalu fotografiju svoje razbijene glave.

S druge strane, Jelić je tvrdio da se incident dogodio nakon što je vidio da je netko poskidao svježe postavljene plakate Mosta. Kazao je da je krenuo mobitelom snimati uništeno kada je u blizini vidio automobil ispred kojeg su bila tri muškarca, među kojima je bio i Ilijaš.

On ga je, tvrdio je tada Jelić, počeo vrijeđati, udario ga je nogom i razbio mu naočale. Kada je Ilijaš upozorio da se nalaze ispred sjedišta Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) i da su sve snimile nadzorne kamere oni su se udaljili, a on je sve prijavio policiji.