STRAŠAN ZLOČIN

Tragedija u Osijeku: Nožem usmrtio majku dvoje djece

07.11.2012 u 18:26

Bionic
Reading

Stravičan zločin zbio se oko 15.30 sati u stanu u Strossmayerovoj ulici 127 u Osijeku. Muškarac je, kako neslužbeno doznajemo, nožem nasmrt izbo 38-godišnju ženu. I sam je ozlijeđen te je prevezen u osječku bolnicu, no još uvijek nije službeno poznato je li pokušao presuditi sam sebi, piše Večernji list

Bez majke je ostalo dvoje djece, jedno ide u sedmi razred, a drugo dijete u 1. srednje. Nesretna je žena navodno bila samohrana majka, u podstanarskom stanu.

'Išao sam u trgovinu i vidio čovjeka kako uznemireno hoda ispred zgrade. Kad sam se vratio, vidio sam da i dalje nervozno šeće, psuje nekome na telefon i viče', ispričao je novinaru Večernjeg lista jedan od susjeda.

Upravo se taj muškarac sumnjiči da je uskoro postao ubojica. Policija je oko 15.30 sati alarmirala susjeda iz druge zgrade.

'Čudi me što nitko od najbližih susjeda nije reagirao dok je žena jaukala. Navukli su rolete, svi vole sve slušati, a nitko nije ni prstom pomaknuo. Sramota! Očevici kažu da su u jednom trenutku navodno krvavi tijekom borbe ispuzali na balkon'.

Lom, bacanje i vika odjekivali su, prema priči susjeda, desetak minuta. Stradala žena u stan se doselila prije dva mjeseca. Iznajmio ga joj je Osječanin kod kojega je povremeno spremala njegov dom.

Policija još nije iznijela službene informacije i detalje krvavog zločina. Više detalja bit će poznato nakon očevida.